Чай Китайський Білий 20 г.
Білий чай — різновид чаю, що піддається слабкій ферментації (осипленню). Білий чай за класифікацією за ступенем ферментації стоїть на другому місці після зеленого, приблизно 5-7% ферментації. Назва «білий» дістала за виглядом чайної нирки, яка густо покрита білим ворсом. Також за термінами п'яти елементів у китайській медицині відповідає елементу «метал», який традиційно асоціюється з білим кольором. Основна ідея білого чаю — зберегти чайний лист у тому вигляді, у якому він росте на кущі, зберігши максимум природного, природного за мінімального людського впливу.
Білий чай заварював ще при дворі китайських імператорів. Імператори цінували такий чай за вишуканість смаку, витонченість аромату, за те, що він прояснює розум і опускає внутрішній жар, який, за теоріями китайської медицини, є «причинною ста хворобами». Історія прототипу цього різновиду чаю налічує приблизно 880 років
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Білий чай |
Вага | 20 г |
Форма випуску | Листовий |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Картон |
- Ціна: 28 ₴